الثلاثاء، 18 مارس 2014
3:30 ص

طريقة عمل شوربة كريمة فراخ

طريقة عمل شوربة كريمة فراخ

:المكونات
صدر فراخ مسلوق ومقطع مكعبات .
 ملعقتان ك دقيق .
  ربع م ص فلفل اسمر .
 كوبين لبن حليب .
كوبين ماء او شوربة سلق الدجاج .
 ملعقتان ك قشطة لبن .
ملح .
م ك زبدة او سمن .

:الطريقة
-1
نسلق الفراخ مع بصلة وقرنفل ولورا وحبهان وملح وفلفل وممكن نزود فلفل رومي بيعطيها طعم جميل

-2
نضع السمن في حلة ونضيف عليه الدقيق ونقلبهم حتي يصبح لون الدقيق بيج فاتح

-3
ثم نضيف اللبن والشوربة ونقلب بمضرب سلك او معلقة خشب بسرعة ثم نضيف مكعبات الفراخ المسلوقة

-4
ثم نضيف الفلفل الاسمر والملح ونتركهم علي النار تغلي 5 دقايق علي نار هادئة

-5
ثم تضاف 2 م ك قشطة لبن ونقلبها تاخد غلوة واحدة فقط ونغطي الشوربة

-6
ثم تقدم بالف هنا وتجمل بالبقدونس ورشة لبن خفيفة علي الوجه

-7
طعمها جميل بدون كريمة لباني والقشطة بتعطي نفس الطعم

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق