السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
طريقتي دي بقى مفيش اسهل منها سريعة جدا
المقادير.
1- حوالي كوب سكر للحرق
2- 6 بيضات
3- زجاجة لبن انا حطيت ازازة لبن المراعي كاملة
4- السكر انتي اللي تحددي الكمية انا حطيت حوالي كوباية او اقل انتي بقى بدوقي
5- فانيليا
الطريقة
تحطي السكر علي النار و عليه شوية مية صغيرين و نص لمونه و تسبيه لحد ما يغلي و يبقى لونه دهبي
نيجي بقى للبودينج بصي بقى تضربي البيض مع السكر و الفانيا كويس اوي و عليهم اللبن
و بعد كده تجيبي صنية كبيرة فيها مية و تحطي جواها طباق صغيرة تستحمل الحرارة و تحطي جوة الاطباق الكراميل و فوقيه البودينج اللي احنا عملناه و تكوني مسخنة قبلها الفرن حطي بقى الصنية في اسفل حتة في الفرن تحت خالص .
و تسيبيه لحد ما يجمد و سيبيه لحد ما يهدا شويا و بعدين حطيه في التلاجة لحد ما يمسك و بعدين اقلبيه و بالهنا و الشفا .
ملحوظة : بصو يا بنات انا مكنش عندي اطباق تستحمل الحرارة فقمت جايبة صنية بيركس كبيرة و حطيت فيها صنيتين اصغر منها .
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق