الجمعة، 1 أغسطس 2014
10:39 م

شيش السمك الفيلية

download

شيش السمك الفيلية


نوع السمك المتاح لديكى ( فيليه وقار – هامور – بياض – بلطى )

الكمية مفتوحه على حسب عدد افراد أسرتك


انا هنا استخدمت نصف كيلو من السمك الفيلية الوقار مقطع مربعات 


عيدان للشوى

فلفل وبصل وطماطم مقطعه مربعات

ملعقتين من المسطردة 

فلفل اسمر

كمون ناعم

ملح

فصوص ثوم مطحون ناعم

عصير 2 ليمونة

ربع فنجان من الصويا صوص


    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

 

حانخلط كل المكونات مع بعض


    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

 

ونضعهم على السمك ونقلبه زين حتى يتشرب الخلطة ونتركه فى الثلاجه لمده ساعه او الى ان تنوى تشوية


    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

 


الطريقه


نحضر العيدان وندخلها فى الفلفل والسمك والبصل والطماطم بالتبادل

 

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


وهاى صورة اقرب


    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
undefined


حضرى الشوايه 

ملحوظه مهمة جدا قبل الشواء

السمك ماياخذ وقت فى التسوية حتى ماينهرى منك يعنى كونى حريصه وانتى بتقلبيه على كذا جهة على الشوايه عند التسويه


    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
undefined


    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

 

 


وبتقدمية مع عيش ابيض وسلطه خضراء حسب راحتج

وممكن تسوين معاة سلطة طحينه واللى مايعرف يسويها يخبرنى وانا اشرحها لة

 



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق