شيش السمك الفيلية
نوع السمك المتاح لديكى ( فيليه وقار – هامور – بياض – بلطى )
الكمية مفتوحه على حسب عدد افراد أسرتك
انا هنا استخدمت نصف كيلو من السمك الفيلية الوقار مقطع مربعات
عيدان للشوى
فلفل وبصل وطماطم مقطعه مربعات
ملعقتين من المسطردة
فلفل اسمر
كمون ناعم
ملح
فصوص ثوم مطحون ناعم
عصير 2 ليمونة
ربع فنجان من الصويا صوص
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
حانخلط كل المكونات مع بعض
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
ونضعهم على السمك ونقلبه زين حتى يتشرب الخلطة ونتركه فى الثلاجه لمده ساعه او الى ان تنوى تشوية
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
الطريقه
نحضر العيدان وندخلها فى الفلفل والسمك والبصل والطماطم بالتبادل
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
وهاى صورة اقرب
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
undefined
حضرى الشوايه
ملحوظه مهمة جدا قبل الشواء
السمك ماياخذ وقت فى التسوية حتى ماينهرى منك يعنى كونى حريصه وانتى بتقلبيه على كذا جهة على الشوايه عند التسويه
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
undefined
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
وبتقدمية مع عيش ابيض وسلطه خضراء حسب راحتج
وممكن تسوين معاة سلطة طحينه واللى مايعرف يسويها يخبرنى وانا اشرحها لة
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق