السلام عليكم ورحمة الله
النهرده عملت تارت الخشاف والكارمل
وطلع جميل جدا الحمد لله
نبدأ بمقادير عجينة التارت
200 جرام دقيق
125 جرام زبدة بحرارة الغرفة
50 جرام سكر بودرة
بيضة
رشة فانيليا
اول حاجة هنحط السكر والزبدة مع بعض فى بولا
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
ونضربهم بالمضرب
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
ونحط عليهم البيضة والفانيليا
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
ونضربهم بالمضرب
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
undefined
ونحط عليهم الدقيق
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
ونضربهم تانى هيبقى الخليط عامل زى حبات الرمل
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
هنجمع العجينة بايدينا
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
المفروض نحطها فى التلاجة قبل مانفردها لمدة نص ساعة بس عشان احنا فى شتا فمش محتاجين لكده
فانا بفردها بعدها على طول
هنفرد العجينة بين ورق زبدة
عشان مش عايزين نفردها على دقيق
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
ونحطها فى صينية التارت ونخرمها بالشوكة عشان مترتفعش ومتقلقوش حتى لو ارتفعت فى الفرن اول ماتطلعيها هتهبط لوحدها
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
وده شكلها لما استوت
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
وبالنسبة لعجينة التارت دى جميلة وبسيطة وطعمها رائع لأنها هشة جدا وبتدوب فى الفم
ندخل على صوص الكارمل
مقاديره
كوب سكر
نص كوب ماء
كوب كريمة لبانى
قطعة زبدة
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق
اضغط على الابتسامة لظهور الكود الخاص بها
لإدراج تعبيرات الوجه يجب إضافة ما لا يقل عن مسافة واحدة قبل رمز.