السبت، 2 أغسطس 2014
6:40 م

تارت الخشاف والكرامل

54

السلام عليكم ورحمة الله
النهرده عملت تارت الخشاف والكارمل
وطلع جميل جدا الحمد لله
نبدأ بمقادير عجينة التارت
200 جرام دقيق
125 جرام زبدة بحرارة الغرفة
50 جرام سكر بودرة
بيضة
رشة فانيليا
اول حاجة هنحط السكر والزبدة مع بعض فى بولا
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

ونضربهم بالمضرب
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

ونحط عليهم البيضة والفانيليا
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

ونضربهم بالمضرب
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
undefined
ونحط عليهم الدقيق
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

ونضربهم تانى هيبقى الخليط عامل زى حبات الرمل
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

هنجمع العجينة بايدينا
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

المفروض نحطها فى التلاجة قبل مانفردها لمدة نص ساعة بس عشان احنا فى شتا فمش محتاجين لكده
فانا بفردها بعدها على طول
هنفرد العجينة بين ورق زبدة
عشان مش عايزين نفردها على دقيق
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

ونحطها فى صينية التارت ونخرمها بالشوكة عشان مترتفعش ومتقلقوش حتى لو ارتفعت فى الفرن اول ماتطلعيها هتهبط لوحدها
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

وده شكلها لما استوت
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

وبالنسبة لعجينة التارت دى جميلة وبسيطة وطعمها رائع لأنها هشة جدا وبتدوب فى الفم
ندخل على صوص الكارمل
مقاديره
كوب سكر
نص كوب ماء
كوب كريمة لبانى
قطعة زبدة

 



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
اضغط على الابتسامة لظهور الكود الخاص بها
لإدراج تعبيرات الوجه يجب إضافة ما لا يقل عن مسافة واحدة قبل رمز.