بسم الله الرحمن الرحيم
المقاديرلعدد 2 صينية:3كوب كبير دقيق-ملعقة كبيرة سكر-ملعقة صغيرة ملح-ملعقة ونصف كبيرة خميرةنصف كوب زيت-ماء للعجن
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
undefined
نعجن نضيف الماء تدريجي حتي نحصل علي عجينة متماسة وطرية ونغطيها لمة نصف ساعة
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
تقسم العجينة علي 2 صينية وتفرد متساويةزنوع عليها الصلصة(نقلب بصلة مبشورةعلي النارفي شوية زيت الي ان تصفر فقط ونضيف ملعقة ثوم مفروموتلب ونطفي النار قبل ان تحمر ونضيف ملعقة صغيرة ريحان مجفف
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
اما الصينية الاخري فبعد الصلصة نوزع السوسيس(النقانق)
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
نغطي الصواني بجبنة الموتزاريللاوالجبن الشرائح
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
الصينية اللي فيها سوسيس اوزع عليها الطماطم والفلفل والزيتون واترك الاخري كما هي حتي تكون بيتزا الجبنة
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.



0 commentaires:
إرسال تعليق