السبت، 2 أغسطس 2014
7:21 م

التورتة المالحة

885245234a90e5e3735e659c2666235c

لتحضير التورتة نجيب 3 ديسك ميل فاي
سوسيس مسلوق او باكيت لانشو
جزرة مغسولة ومبشورة
ترنشات خيار
جبنة فيتا او اي جبنة بيضا ملح خفيف
حبة طماطم
زيتون منزوع النواة -فلفل اخضر

اضرب الجبنة مع قليل من اللبن في الكبة بس مش تبقي سايلة خفية
اجيب واحدة ديسك وادهنها بالجبنة
واغطيها بالديسك التاني وادهن بالجبنة واحط التالت وادهنه
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


بعد لما دهننا التلاتة اعمل خطوط خفية بالسكينة او بحر ملعقة ااقسم التورتة لمثلثات
ابشر السوسيس او اللانشو الباكيت واحط في المثلثات بالتبادل مع الجزر المبشور زي الصورة
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

اعمل بقمع تزيين التورتة وردات بالجبنة
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

ارص الخضروات حسب الرغبة طماطم منزوعة القلب ترنشات خيار وزيتون الاسود وازين حسب الرغبة والذوق كانها لوحة بتزينيها بذوقك
انا هنا زودت ترنشات جبنة مقطعة بقطاعة شيبسي شبكة
ونحطها في التلاجة ساعتين او اكتر المهم ماتنقطع في بعد التزيين مباشرة
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

وبالف هنا وشفا شوفتوا ازاي ياقمرات بسيطة وسهلة والطعم تحفة

 



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق