ربع كيلو جوز هند
ربع كيلو سكر بودره
بياض 4 بيضات
فانليا
نضرب البيض بالمضرب حتى يبيض لونه ويصبح مارنج ودى اهم خطوه
نضع السكر + جوز الهند ويقلبو جيدا
نضيف اليهم بياض البيض الذى اصبح مارنج ويقلبو بخفه حتى تتكون عجينه متماسكه نوعا
ندهن صنيه وتغطى بطبقه خفيفه جدا من الدقيق
نضع العجينه فى كيس الحلويات ونعمل وردات وممكن كل ورده نضع عليها بندقه فول سودانى اى شى
ندخلها فى فرن متوسط الحراره
نتركها فى الصنيه حتى تبرد
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.



0 commentaires:
إرسال تعليق