المقادير
شرائح لحم بتلو او كندوز حسب الرغبه
بصل جوليان ، فلفل رومي جوليان " جوانح"
زبده، مشروم
زعتر خشن ،روز ماري، ملح وفلفل
التحضير
- تشوح شرائح اللحم علي الجريل او في طاسه تيفال وتترك جانباً.
- نرفع طاسه علي النار بها قليل من الزبد ونضيف لها البصل الجوليان والفلفل الجوليان ونقلبهم قليلاً ونضيف اليهم المشروم الشرائح و الملح والفلفل والروزماري والزعتر ونقلبهم معاً.
- نرص شرائح اللحم في صينيه فرن ونضع خلطه البصل والفلفل والمشروم فوق اللحم ونغطيهم بورق الومنيوم وندخلها الفرن لحين اكتمال التسويه .
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق