السبت، 2 أغسطس 2014
10:50 م

الكرواسون بالشيكولاته زي بتاع المخابز

 

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته.


الكرواسون.

الطريقه .

2 معلقه شاي خميره او باكيت 15 جرام.

ربع الكوب سكر .

نصف معلقه ملح.

50 جرام او ربع الكوب زبده او سمن.

كوبايه ماء او تلات ارباع ماء وربع حليب.

بيضه او صفار 2 بيضه.

من 3 ونصف ل4 كوب دقيق منخول.

هنحط الخميره والسكر والملح والزبده والبيض مع بعض ونضربهم في الخلاط ونضفلهم الدقيق بعد كده لحد ما توصل لانها تكون عجينه تحسي انها طريه بس مش بتلزق .

وسبيها ترتاح وتخمر ساعه.

بعد الساعه اعجينيها مره تانيه ودخليها التلاجه ساعه ونصف ترتاح.

download (2)



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق