الأربعاء، 28 مايو 2014
1:23 م

أطباق صحية: ستيك بالشمر والطماطم المحمرة

أطباق صحية: ستيك بالشمر والطماطم المحمرة

طريقة عمل ستيك بالشمر و الطماطم المحمرة

المقادير:

2 ملعقة صغيرة شمر حصى
ملح وفلفل
1/3 كوب زيت زيتون
4 شرائح ستيك فيليه
4 طماطم صغيرة
1/4 كوب دقيق
1 بيضة
2 ملعقة كبيرة لبن
1/2 كوب دقيق سميد ( بولينتا )
2 ملعقة كبيرة مستردة ديجون + مايونيز
جرجير فريش

طريقة التحضير:
قومى بطحن حصى الشمر قليلا بواسطة الهون و ملح وفلفل
قومى بتقطيع الطماطم الى شرائح و يوضع فى الدقيق مع ازالة الزيادة
ضعى الطماطم فى خليط اللبن و البيض ثم فى دقيق السميد
قومى بتسخين الزيت و تحمر الطماطم حتى تصبح ذهبية اللون
قومى بتتبيل الستيك بالملح والفلفل و الشمر و يشوى على جريل حتى النضج المطلوب
يقدم مع الطماطم المحمرة و الجرجير و المايونيز بالمستردة بالهنا



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن صحة و نصيحة

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق