المكونات:
3 ماانجو متقطعه
جيلى مانجو
كريمه لبانى
سكر بودره
بسكويت الشاى (اى نوع تحبوه)
الطريقه:
نحضر الجيلى بالطريقه العاديه ونحطه ف كوب ماء سخن ونقلبه كويس حتى يذوب
تانى شئ نضرب المانجو والجيلى بالمضرب كويس
نحضر الكريمه وذلك بضربها بالمضرب حتى نحصل على قوام غليظ ونضيف اليها السكر البودره
ثم نضيف الى المكونات الكريمه اللبانى
(بس نترك مقدار من الكريمه للزيين)
نضع كل المكونات ف صينيه ونضع فى حواف الصينيه البسكويت بالطول حتى يصنع اطار من البسكويت
نضع الصينيه فى الفريزر لمده اربع ساعات
بعد مرور اربع ساعات نطلع الشارلوت ونزينه بالكريمه وقطع المانجو
وبالهنا والشفا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.



0 commentaires:
إرسال تعليق