المقادير : كيلو اوراك مخلى -نصف ملعقة من ملح-فلفل-بابريكا-روزمارى)-ريحان اخضر – علبة زبادى -قليل من الزيت-عصير ليمون-ربع كوب خل- ملعقة كبيرة من خليط قشراليوسفى مع البرتقال -اسياخ خشب او معدن المتوفر لديكى-فلفل رومى الوان-بصل صغير -طماطم صغيرة.
الطريقة : فى طبق بيركس ضعى الاوراك عليها قليل من الملح والفلفل .فى الخلاط ضعى كل المقادير السابقة واخلطى ثم صبى
الخليط على الاوراك واتركيها 4ساعات او من الليل للصباح ثم ضعيها
فى الاسياخ بالتبادل مع الفلفل والبصل والطماطم واشويها على الفحم
او شواية الفرن حسب الرغبة وبالهنا والشفا يقدم مع الارز بالكركم
وبالهنا والشفا .سامحونى لا يوجد صور بس والله وعد لما يتصلح اللاب توب اضع لكم الصور بس جربوا الوصفة والله من حلاوتها وفرحة الاسرة بها قلت لازم تجربوها انتم كمان عملتها على الفحم طلعت بجد طعمة قوى قوى قدمتها مع الارز بالكركم نسيت كمان شويت معها كوسة ولا تنسوا تبلوا الخضار والطماطم والبصل بنفس تتبيلة الاوراك
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق