الثلاثاء، 5 أغسطس 2014
7:23 م

طريقة تدميس الفول بالمنزل

المكونات2كوب فول منقوع 6 ساعات وتغيرى الماء كل ساعة
4 الى 6 كوب ماء
طمطماية صغيرة
فص ثوم ( اختيارى)
2 معلقة صغيرة عدس اصفر
الطريقة
بعد نقع الفول ضعى كل المواد مع بعض فى الفوالة او القدرة
وارفعيهم على النار حتى الغليان
انقليها بعد الغلى الى السخان الخاص بالفول
لا تفتحى عليه ابدا حتى لا يسود الفول
اتركبه على الفواله 5 الى ساعات
قدمية بالشكل اللى بتحبيه
انا اليوم بحضره بالطريقة المعتادة
طبق الفول بالزيت والليمون
ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
انا بحضر عندى برطمان جاهز دايما به خلطة الفول وعية عبارة عن
(زيت+ليمون+ملح+شطة+كمون+بودرة ثوم+بقدونس ناعم)
قلبيهم على الفول مع رشة زيت على الوجه وبالف هنا عليكم

download (2)

 

 



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق