المقادير :
* 1 كيلو حمص شام
* 3 فص توم مفروم
* عصير طماطم ( عدد 2 حبة )
* بصلة صغيرة مبشورة ناعم
* كمون , ملح , شطة حسب الرغبة
* عصير ليمون
طريقة التحضير :
* ينقع الحمص لمدة من 6 الى 8 ساعات مش اكتر من كده
* يصفى الحمص من ماء النقع ويشطف جيدا
* يوضع الحمص في اناء به ماء ومعه البصلة و الثوم و يترك ليغلي
* قبل ان ينضج الحمص بقليل يوضع الطماطم المضروبة والكمون والملح والشطة حسب الرغبة
تترك حتى تمام النضج ثم يرفع من على النار ثم يصب فى الاكواب ويقدم ويضاف له عصير الليمون ويشرب ساخن وبالصحة والعافية .
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.



0 commentaires:
إرسال تعليق