السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
**هنجيب اربع بصلات متوسطين ونقطعهم (بلاش الكبة مش عايزنهم مهروسين)
**نشوحهم بمعلقتين زيت وبس ونرفعه من على النار ونسيبه يبرد
**نقطع بقدونس وشبت وكسبرة (من كل نوع حزمة صغيرة) رفيع ونحطهم على البصل
**نحط عليهم 1/2 كوباية دقيق ومعلقة كربوناتو او بيكينج بودر
**نحط 6 بيضات وملح وفلفل وكمون وبابريكا
**انا بقى زودت طماطماية متقطعة صغير
**نقلبهم كويس ونجيب صينية مدهونة زيت ومتعفرة بالدقيق
**نصب فيها الخليط
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.



0 commentaires:
إرسال تعليق