الثلاثاء، 5 أغسطس 2014
6:34 م

العجة المصرية

download (4)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 

 

 

 

 


**هنجيب اربع بصلات متوسطين ونقطعهم (بلاش الكبة مش عايزنهم مهروسين)

 

 

 

**نشوحهم بمعلقتين زيت وبس ونرفعه من على النار ونسيبه يبرد

 

 

 

**نقطع بقدونس وشبت وكسبرة (من كل نوع حزمة صغيرة) رفيع ونحطهم على البصل

 

 

 

**نحط عليهم 1/2 كوباية دقيق ومعلقة كربوناتو او بيكينج بودر

 

 

**نحط 6 بيضات وملح وفلفل وكمون وبابريكا

 

 

**انا بقى زودت طماطماية متقطعة صغير

 

 

**نقلبهم كويس ونجيب صينية مدهونة زيت ومتعفرة بالدقيق

 


**نصب فيها الخليط

 



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق