الجمعة، 1 أغسطس 2014
6:41 ص

الحواوشي المصري بالتفصيل والصور خطوة بخطوة

d0bd977a6134c4dfb815b0e933520afa

بسم الله الرحمن الرحيم
الحواوشي من اشهر الاكلات المصرية لسهولتها وجمال الطعم يلا بينا نشوف المكونات
لحم مفروم اقل من نص كيلو شوية-بصلة كبيرة مبشورة -بهارات-فلفل اخضر مفروم حامي اوبارد حسب الرغبة-قطعة لية بحجم حبة الجوز
اقطع اللية قطع صغيرة واحطها علي النار واضيف لها البصل لحد لما يصفر بس اضيف له الفلفل والملح والبهارات واسيبه لحد لما يبرد
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

اجيب طبق فيه اللحمة واضيف خليط البصل واقلبهم ده في حالة لو عايز السندويتش مقرمش اما لو عايزاه طري احط تلتين كوب مية علي اللحم والبصل واقلبهم وابدا احشي السندويتشات والف كل واحد بورقه وارصهم في صاج وادخله الفرن ولما الاقي الورق اصفر اعرف انه استوي واطلعه من الفرن اسيبكم مع الصور توضح
    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

    اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

استنوني يتبع

 



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق