السلام عليكم ورحمة الله وبركاته :صباحكم فل ومسك وعنبرررررررررررر
اطعم بطاطسسسسسسسس وجربوا .
المقادير :كيلو بطاطس حلقات -كيلو لحم صينية مغسولة ومجففة بفوطة -زبدة+زيت للتحمير-ملح-فلفل-كله مجفف ومطحون قليلا بالمطحنة: وملعقة كبيرة من(ريحان+روزمارى+زعتر+بردقوش).
الطريقة :فى طبق بيركس تبلى اللحمة بالملح والفلفل وخليط الاعشاب واتركيها نصف ساعة لحين تحمير البطاطس قليلا تكون زهبى بسيط ثم بعدها فى نفس الصينية حمرى اللحمة ايضا قليلا ثم رصى البطاطس واللحمة وضعى عليها حوالى كوب ونصف ماء حتى نضج اللحمة ويغلظ شوية بسيطة الصوص وقدميها مع الاسباجتى او الارز ابيض-شعرية كما تحبى معهاوبالهنا والشفا والله على الطعم والريحة
ان بقى معكى من خليط الاعشاب ضعيه فى برطمان زجاج واستعمليه مع الفراخ للفرن .
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق