الثلاثاء، 5 أغسطس 2014
6:34 م

الرز المعمرر

2كوب / رز منقوع فى ماية حوالى ربع ساعة – 1كيلو لبن حليب مغلى – 1 ونصف الى 2 كوب سكر حسب المذاق – 3معالق قشطة اوسمن – جوزهند او فانيليا [center]الطريقة [/CENنضع الارز المنقوع بعد تصفيتة من الماية ونضعة فى صينية ونضع علية اللبن والسكر والفانيليا ثم نضعة على النار لغاية ما يغلى ثم ندخلة الفرن لغاية ما يستوى ووشه يحمر على فكرة ان كان استوى ولسة وشة محمرش اطفى الفرن وولعى الشواية علية لغاية مايحمر ثم يخرج ويقطع قطع بالسكينة ويقدم وبالهنا والشفاdownload (21)



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق