2كوب / رز منقوع فى ماية حوالى ربع ساعة – 1كيلو لبن حليب مغلى – 1 ونصف الى 2 كوب سكر حسب المذاق – 3معالق قشطة اوسمن – جوزهند او فانيليا [center]الطريقة [/CENنضع الارز المنقوع بعد تصفيتة من الماية ونضعة فى صينية ونضع علية اللبن والسكر والفانيليا ثم نضعة على النار لغاية ما يغلى ثم ندخلة الفرن لغاية ما يستوى ووشه يحمر على فكرة ان كان استوى ولسة وشة محمرش اطفى الفرن وولعى الشواية علية لغاية مايحمر ثم يخرج ويقطع قطع بالسكينة ويقدم وبالهنا والشفا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.



0 commentaires:
إرسال تعليق