الثلاثاء، 29 أبريل 2014
2:44 م

طريقة تحضير جلاش باللحمة المفرومة وصوص الزبادى

طريقة تحضير جلاش باللحمة المفرومة وصوص الزبادى

طريقة تحضير الجلاش باللحمة المفرومة وصوص الزبادى

المقادير :

1 لفة جلاش
زيت
1/4 كيلو لحمه مفرومة معصجة
1 علبة زبادى
1 بيضة
1 معلقة كبيرة صلصة طماطم
3 معلقة كبيرة لبن
للتزيين :
1/8 كيلو جبنة موتزاريلا مبشورة
1/8 كيلو جبنة رومى مبشورة
فلفل ألوان حلقات
1 كوب زيتون أسود شرائح

طريقة التحضير:
إدهنى صينية بالزيت وإدهنى الجلاش بالزيت ورصى فى الصينية
أضيفى اللحمة المفرومة المعصجة والمتبلة وقطعى الجاش فى الصينية
أدخلى الجلاش الفرن لمدة 5 دقائق
إخلطى الزبادى مع الصلصة والقليل من اللبن والبيضة
أضيفى الملح والفلفل الأسود
ضعى خليط الزبادى على الوجة
رصى حلقات الفلفل الألوان والزيتون الأسود
أضيفى الجبنة الموتزاريلا والرومى المبشورة على الوجة وأدخليها الفرن لمدة 5 دقائق وقدميها



via mixWasfatek http://ift.tt/1hMMOZ8

IFTTT

Put the internet to work for you.

via Personal Recipe 9745642

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق