الثلاثاء، 21 أكتوبر 2014
4:22 م

طريقة عمل البرجر

shutterstock_132905957_1400402456

المقادير


4 x عدد شريحة جبنة شيدر

1 x عدد بصلة (مفرومة)

1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون

1 x عدد صفار بيضة

1 x معلقة صغيرة ملح

1 x معلقة كبيرة مسطردة

1 x عدد رغيف عيش فينو

½ x كيلو لحمة مفرومة


الخطوات


في وعاء زجاجي كبير هنضيف اللحمة المفرومة

نضيف عليها صفار البيض و الملح و الفلفل و لبابة العيش الفينو و البصل المفروم و المسطردة و نقلبهم كويس جدا

بعد التقليب هناخد شوية برجر في اليد و نشكلهم على شكل كورة و بعدين نضغط على الكورة علشان تبقى مسطحة و متساوية

على النار هنجيب الطاسة الجريل و ندهنا بالزيت و بعدين نضيف البرجر

قبل ما نطّلع البرجر بثواني نحط عليه شرائح الجبنة الشيدر علشان تسيح معاه

يقدم فى ساندويتش مع الخس والطماطم والبصل. بالهنا والشفا


ملاحظات


تقدم مع صوص المايونيز و الكاتشب و المسطردة و ممكن معاها بطاطس محمرة






إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق