المقادير
دبابيس دجاج
فلفل رومى
بصل
عصير ليمون
دقيق
هريسة شطة
كزبرة جافة ناعمة
زيت
ملح
فلفل أسود
خطوات التحضير
شقى لحم دبابيس الدجاج بالسكينة لتطعم بالتتبيلة وتنضج بشكل كامل
تبلى الدبابيس بالملح والفلفل الأسود والكزبرة الجافة الناعمة وعصير الليمون ثم قلبيها فى الدقيق وشوحيها فى الزيت
شوجى البصل مع الفلفل الرومى فى الزيت ثم أضيفى هريسة الشطة وضعى الخليط على وجة
الدبابي فى بايركس وأدخليه الفرن حتى تمام النضج ثم زينيها بعود بقدونس وقدميها
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق