السبت، 31 يناير 2015
12:06 م

ناتشوز بصوص التاكو

22
المقادير
عيش تورتيلا محمر مثلثات
فلفل هالوبينيو
زيتون اسود مخلى
كاتشب
طماطم مكعبات صغيرة
فلفل اخضر مكعبات صغيرة
ملعقة صغيرة صوص تباسكو
خل
كمون
كزبرة ناشفة
بابريكا
معجون طماطم
بصل مفروم
كزبرة فريش
للتقديم
ساور كريم
خطوات التحضير
قومى بتجهيز صوص التاكو
شوحى بصل مع زيت و كزبرة ناشفة و هالوبينو مع الطماطم البيوريه و الخل
ضيفى الكاتشب و الكمون و التباسكو و يقلبوا جيدا
ضيفى الفلفل الاسود والبابريكا و يقلب ثم يترك لحين الاستخدام
ضعى الناتشوز و عليها الطماطم والفلفل و الزيتون و الهالوبينو
ضيفى صوص الجبنة و عليه صوص التاكو و الساور كريم و يقدم بالهنا



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Delete or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق