الاثنين، 23 مارس 2015
11:33 ص

دجاج باللوز

9

المقادير
دجاجة صغيره
ملح
فلفل اسود
معلقه كبيره سمسم
نصف معلقه صغيره بابريكا
معلقه كبيره زبده
3 فصوص ثوم مفرومين
2 بيض
200 جرام جبنه فلمنك مفرومه
2 معلقه كبيره رقائق لوز
للتزيين :
بيبي كورن
طماطم شيري
بقدونس
خطوات التحضير
افتحي الدجاجة من ظهرها و انزعي العمود بمقص و تبليها بالملح و الفلفل الاسود احضري بوله و ضعي فيها السمسم و البابريكا و الثوم و الزبده و ادهني بيها الدجاجةاضربي البيض و انقعي فيه الدجاجة و جيبي صينيه و ادهنها بالزبده و ضعي فيها الدجاجة و ضعي عليها الجبنه المبشوره و اللوز و ادخليها الفرن لمده ٣٥ دقيقه على درجه حراره ١٨٠شوحي الطماطم في قليل من الزيت مع قليل من الثوم واليقدونسقدمي الدجاجة ساخنة بعد تزينها الطماطم



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Delete or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق