المقادير
2 علبة حمص مسلوق
نصف كيلو لحمة بتلو اسكالوب مكعبات
2 ملعقة كبيرة طحينة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملح وفلفل
كمون
بابريكا
خل
ليمون
للتزيين
نصف كوب لوز محمص
خطوات التحضير
ضعى بابريكا وكمون وملح وفلفل على اللحمه ثم ضعيها فى زيت الزيتون على النار وقلبى حتى تنضج اللحمه
ضعى الطحينه والحمص والثوم وعصير الليمون والخل فى الخلاط واضربيهم حتى يصبح الحمص ناعم جدا
ضعى الحمص المضروب وافرديه فى الطبق وضعى عليه اللحمه ويقدم
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن صحة و نصيحة
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق