لمقادير
زيت ذرة
كيلو كاليماري حلقات
كوب بصل شرائح
كوب شبت مفروم
كوب فلفل رومي شرائح
2 كوب هريسة
سكر
ثوم مفروم
عصير ليمون
ملح وفلفل
كمون
خطوات التحضير
قومى بتشويح البصل و الثوم مع ملح وفلفل و كمون
ضيفى الكاليمارى و عصير الليمون و استمرى فى التقليب
ضيفى السكر و الهربسة الى الخليط و يقلب لمدة 3 دقائق
ضيفى الشبت ثم ارفعى الخليط من على النار بعد ان ينضج الكاليمارى
تقدم مع الشبت الفريش و شرائح الليمون يقدم ساخنا بالهنا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق