الجمعة، 17 أبريل 2015
3:49 م

سلطة رنجة بالبطاطس

31

المقادير
رنجة
خل
7 بطاطس صغيرة مسلوقة بقشرتها
الدرسينج
مايونيز
شبت
مستردة
ليمون
ملح و فلفل
معجون كاري تايلاندي
خطوات التحضير
قشري البطاطس وقطعيها اخلطي المستردة والمايونيز ومعجون الكاري وملح وفلفل وعصير ليمون وخل وشبت لتحصلي على الدرسينج

اخلطي البطاطس مع الرنجة وضيفي لهم الدرسينج وقدميها باردة في شم النسيم



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Delete or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق