المقادير
1 دجاجة كاملة
1 كوب لحم بقرى مدخن ( بيف بيكون )
بطاطس شرائح
زعتر فريش
1 كوب زبدة
زيت زيتون
ملح وفلفل
خطوات التحضير
قومى بتنظيف الدجاجة و تنزع الاجزاء الزائدة من الجلد
بواسطة المقص يتم نزع العمود الفقرى و ببطن الايد اضعطى على الدجاجة
ابدأى بتسليك الجلد من اللحم فى الدجاجة مع الحرص على الا يقطع
قومى بحشو الزبدة من تخت الدبابيس
ضعى اللحم البقرى تحت الصدور مع قليل من الزبد
تتبليها بالملح والفلفل و ضعيها على شبكة الفرن مع رشة زيت زيتون و تدخل الفرن
قومى بتقطيع البطاطس شرائح و ترص فى صينية مع ملح و زبدة و زعتر
ضعى الصينية تحت شبكة ادجاج وتترك لمدة 45 الى 50 دقيقة على 180 درجة مئوية ثم تقدم بالهنا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق