المقادير
باذنجان
بصل
طماطم
فلفل رومى الوان
بيض
زبدة
زيت
ثوم
فلفل حار
بقدونس
ملح وفلفل
شبت
خطوات التحضير
قومى بتقطيع الباذنجان مكعبات ويحمر فى الزيت
شوحى الفلفل الالوان و الطماطم والبصل مع الزبدة و ملح وفلفل و الشبت و البقدونس
ضيفى الفلفل الحار و الثوم و يقلبوا جيدا
اخفقى البيض ثم يضاف الى الطاسة مع الباذنجان و باقى الخضروات ثم يرفع فى الفرن لمدة 5 دقائق ليكتمل النضج ثم يقدم بالهنا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق