الأحد، 22 فبراير 2015
11:50 ص

طاجن لسان عصفور باللحمة

22222
المقادير
نصف كيلو لسان عصفور
2 كوب عصير طماطم
ربع كيلو لحم مفروم
مرقة
بصلة
طماطم بيوريه
جبنة رومى مبشورة
ملح و فلفل
قرفة
زنجبيل
كرفس
فلفل الوان
جزر
زعتر
بقسماط
خطوات التحضير
شوحى لسان العصفور مع المرقة
افرمى الكرفس و البصل و الجنزبيل فى الكبة
ضيفى الجزر ثم يضاف الخليط الى الطاسة مع لسان العصفور
اخلطى اللحمة المفرومة مع القرفة و الطماطم البيوريه و عصير الطماطم ثم الفلفل الالوان
ضيفى الزعتر الى الخليط و يقلب مع لسان العصفور ثم يرفع فى بايركس الفرن مع باقى عصير الطماطم
ضعى عليه البقسماط و الجبنة الرومى من فوق ثم يدخل الفرن حتى يكتمل النضج و تقدم بالهنا

 



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Delete or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق