المقادير
نصف كيلو لسان عصفور
2 كوب عصير طماطم
ربع كيلو لحم مفروم
مرقة
بصلة
طماطم بيوريه
جبنة رومى مبشورة
ملح و فلفل
قرفة
زنجبيل
كرفس
فلفل الوان
جزر
زعتر
بقسماط
خطوات التحضير
شوحى لسان العصفور مع المرقة
افرمى الكرفس و البصل و الجنزبيل فى الكبة
ضيفى الجزر ثم يضاف الخليط الى الطاسة مع لسان العصفور
اخلطى اللحمة المفرومة مع القرفة و الطماطم البيوريه و عصير الطماطم ثم الفلفل الالوان
ضيفى الزعتر الى الخليط و يقلب مع لسان العصفور ثم يرفع فى بايركس الفرن مع باقى عصير الطماطم
ضعى عليه البقسماط و الجبنة الرومى من فوق ثم يدخل الفرن حتى يكتمل النضج و تقدم بالهنا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق