المقادير
2 صدور دجاج بدون جلد
بطاطس شرائح رفيعة
بصل شرائح رفيعة
1 فص ثوم شرائح رفيعة
1 عود روزمارى
عصير ليمون
ملح وفلفل
زيت زيتون
1 ملعقة كبيرة زبدة
خطوات التحضير
قومى بدهن شريحة الفويل بزيت زيتون من جهة واحدة
رصى شرائح البطاطس و البصل و الثوم مع اضافة الملح والفلفل
ضيفى مكعب زبدة
قومى بتقطيع الصدور و تشوح فى زيت و ملح وفلفل ثم ضيفى اليها عصير الليمون
ضعى الدجاج على البطاطس و البصل
ضيفى الروزمارى و يغلق الفويل
تدخل الفرن على 180 لمدة 20 دقيقة و تقدم بالهنا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق