الأربعاء، 8 أبريل 2015
9:18 م

شوربة جمبرى و سمك بالكريمة

63.1

المقادير
جمبرى وسط مقشر
سمك فيليه مقطع مكعبات
2 ملعقة كبيرة زبدة
كرفس عيدان مقطع
فلفل احمر حلو مفروم
بصل مفروم
ثوم مفروم
كمون
عصير ليمون
زيت
ربع كوب دقيق
2 كوب لبن
2 كوب كريمة
ربع كوب مرقة
ملعقة كبيرة زعتر فريش مفروم
ملح وفلفل
ملعقة صغيرة بابريكا
رشة جوزة الطيب
خطوات التحضير
شوحى الثوم و البصل اولا ثم ضيفى اليه جوزة الطيب و البابريكا

ضيفى الكمون و الزعتر و ملح و فلفل و يقلبوا جيدا ثم الكرفس

ضيفى الزبدة و الدقيق و يقلب حتى ينضج الدقيق و عصير الليمون

ضيفى السمك و الجمبرى و يقلبوا جيدا

ضيفى اللبن و الكريمة و المرقة و اتركى الخليط حتى يغلى و ينضج السمك ارفعى الخليط و يقدم ساخنا بالهنا



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Delete or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق