الأحد، 28 ديسمبر 2014
6:46 م

ريستو بالمشروم

54118ec86df38

 

المقادير
بصل
زبدة
1 كوب بسلة وجزر
1 كوب رز ايطالي اربوريو
ملح وفلفل
جبنة بارمجيان
مشروم
مرقة
خطوات التحضير
نشوح البصل في الزبدة
ننزل معاه البسلة والجزر
نضيف المشروم المقطع
نحط الرز نسقيها بشوية صغيرين ونقلب شوية ونرجع نسقي حبة صغيرين وهكذا
ملح وفلفل ونضيف الجبنة وتبقى جاهزة للتقديم



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق