المقادير
بسطرمة
صدور ديك رومى
زيت ذرة كريستال
اوريجانو
ديمى جلاس
جبنة شيدر
بطاطا
بطاطس
ملح وفلفل
جزر
زعتر فريش
خطوات التحضير
قومى بتقطيع صدور الرومى شرائح رفيعة جدا و يتبل بالملح وفلفل و الاوريجانو
ضعى شرائح الجبنة و البسطرمة و يلف مثل الرول و يدهن بالزيت و يدخل الفرن حتى ينضج تماما
قومى ببشر البطاطا و الجز و البطاطس و يخلطوا مع ملح وفلفل و زيت و يشوحوا فى طاسة ثم يدخل الفرن حتى يتماسك و يرفع
ضعى الديمى جلاس على النار مع ماء مغلى ثم يصبح ذو قوام سميك ثم يرفع الصدرو و تقدم مع الصوص بالهنا
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق