الأحد، 28 ديسمبر 2014
4:40 م

ديك رومى ملفوف بالبسطرمة

5468b30e75fa4

المقادير
بسطرمة
صدور ديك رومى
زيت ذرة كريستال
اوريجانو
ديمى جلاس
جبنة شيدر
بطاطا
بطاطس
ملح وفلفل
جزر
زعتر فريش
خطوات التحضير
قومى بتقطيع صدور الرومى شرائح رفيعة جدا و يتبل بالملح وفلفل و الاوريجانو
ضعى شرائح الجبنة و البسطرمة و يلف مثل الرول و يدهن بالزيت و يدخل الفرن حتى ينضج تماما
قومى ببشر البطاطا و الجز و البطاطس و يخلطوا مع ملح وفلفل و زيت و يشوحوا فى طاسة ثم يدخل الفرن حتى يتماسك و يرفع
ضعى الديمى جلاس على النار مع ماء مغلى ثم يصبح ذو قوام سميك ثم يرفع الصدرو و تقدم مع الصوص بالهنا



إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق