المقادير
نصف كيلو بطاطس بيوريه مسلوقة مهروسة
جبنة رومى مبشورة
دقيق
بيض
بقسماط
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
كمون ناعم
ملح
فلفل أسود
زيت للقلى
التزيين :
بقدونس مفروم
خطوات التحضير
إخلطى البطاطس المهروسة مع البيكنج بودر و الملح والفلفل الأسود والكمون الناعم وشكليها أقراص
قلبى أقراص البطاطس فى الدقيق والبيض والبقسماط
إقلى أقراص البطاطس فى الزيت وقدميها وزينيها بالبقدونس المفروم
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق