المقادير
- كبدة
- بطاطس
- بصل
- ثوم
- فلفل أخضر رومى
- زيت صنى
- شطة ناعمة
- كزبرة جافة ناعمة
- بقدونس
- عصير طماطم
- ملح
- فلفل أسود
خطوات التحضير
- إقلى مكعبات البطاطس فى الزيت ( نصف تسوية )
- شوحى مكعبات الكبدة فى الزيت على النار
- أضيفى البصل المفروم والثوم المفروم والفلفل الأخضر المفروم
- أضيفى الملح والفلفل الأسود والكزبرة الجافة الناعمة والشطة الناعمة وعصير الطماطم
- أضيفى البقدونس المفروم وقلبى ثم صبى الكبدة بالبطاطس فى طبق التقديم
إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية
Put the internet to work for you.
0 commentaires:
إرسال تعليق