الأحد، 28 ديسمبر 2014
4:07 م

كبدة بالبطاطس

888

المقادير
  • كبدة
  • بطاطس
  • بصل
  • ثوم
  • فلفل أخضر رومى
  • زيت صنى
  • شطة ناعمة
  • كزبرة جافة ناعمة
  • بقدونس
  • عصير طماطم
  • ملح
  • فلفل أسود
خطوات التحضير
  1. إقلى مكعبات البطاطس فى الزيت ( نصف تسوية )
  2. شوحى مكعبات الكبدة فى الزيت على النار
  3. أضيفى البصل المفروم والثوم المفروم والفلفل الأخضر المفروم
  4. أضيفى الملح والفلفل الأسود والكزبرة الجافة الناعمة والشطة الناعمة وعصير الطماطم
  5. أضيفى البقدونس المفروم وقلبى ثم صبى الكبدة بالبطاطس فى طبق التقديم


إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ و مأكولات شهية

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

أظهرواْ إعجابكم بالموضوع:


شاركونا بآرائكم و ملاحظاتكم وأسئلتكم:


شاركواْ الموضوع على:

0 commentaires:

إرسال تعليق